Mai ţineţi minte cum arăta Andreea Marin pe vremea "Surprizelor"? Vedeta a rămas la fel de frumoasă

+3 click pentru
galerie

Mai ţineţi minte cum arăta Andreea Marin pe vremea "Surprizelor"? Vedeta a rămas la fel de frumoasă © Instagram

Andreea Marin este una dintre femeile de succes din România, iar acest lucru nu îl spunem noi, ci acţiunile sale vorbesc de la sine. Andreea Marin le-a intrat la suflet fanilor de pe vremea emisiunii "Surprize Surprize", iar aceasta a reuşit să rămână în top în toţi aceştia ani.

Andreea Marin, una dintre cele mai frumoase femei din România

Şi dacă tot am adus în discuţie emisiunea care a făcut-o celebră pe vedetă, mai ţineţi minte cum arăta Andreea Marin la acea vreme? Dacă răspunsul este nagativ, nu vă faceţi probleme, pentru că în galeria foto vă invităm să urmăriţi o imagine de atunci cu "Zâna Surprizelor".

Andreea Marin le-a făcut o surpriză fanilor şi a publicat o imagine cu ea din urmă cu mai bine de zece ani. Vedeta le-a mărturisit oamenilor care o iubesc că are în desfăşurare mai multe proiecte care o fac să simtă aceleaşi emoţii cum se întâmpla şi pe vremea "Surprizelor".

"Îmi trimiteți mesaje și mă întrebați de ce tac, de două zile. Adevărul e că azi și mâine sunt zile de foc pentru mine și echipa mea. Evenimente de suflet care schimbă vieți și pe care le vrem de neuitat. Multe de făcut, emoții, somn puțin. Dar și bucuria de după, o știm, o așteptăm, o îmbrăţişăm! Așa că, după tăcere, revin cu vești bune. În mod special am pus astăzi aici o fotografie de pe vremea Surprizelor. Aceleași emoții îmi tău târcoale și azi. Pe curând! ❤", a scris Andreea Marin pe Instagram.

Andreea Marin este o femeie activă şi îi place să se implice în proiecte diverse, mai ales în cele sociale, prin care poate să-i ajute pe oamenii din jurul său. Andreea Marin munceşte mult, însă rezultatele acţiunilor ei se văd, iar acest lucru îi aduce cea mai mare împlinire.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro