Gestul incredibil al fiicei Andreei Marin, după tragedia din Caracal: „A afectat-o profund”

+3 click pentru
galerie

Gestul incredibil al fiicei Andreei Marin, după tragedia din Caracal: „A afectat-o profund” © Instagram

Cazul de la Caracal a afectat foarte mulți oameni, inclusiv vedete. Andreea Marin a vorbit deja despre aceste orori care au fost rezultatul nu numai al unei minți bolnave, ci și al indiferenței autorităților.

Acum, Andreea Marin vine cu o altă completare, povestind ce reacție zguduitoare a avut fiica ei, Violeta, care a impresionat cu profunzimea gândurilor ei. Andreea Marin a explicat că fata ei s-a dus și i-a cerut tatălui său, Ștefan Bănică Jr., să facă melodia unor versuri legate de acest caz șocant.

Ceea ce a impresionat-o și mai mult, însă, a fost un eseu scris de copilă, în care vorbește despre niște termeni profunzi și niște concepte foarte elevate.

„Am rugat-o să asculte o convorbire la 911, am găsit-o undeva, aşa cum se întâmplă ea în America, ce se întâmplă atunci când cineva acolo sună la numărul de urgenţă, în paralel cu tristeţea care se întâmplă la noi. Ea a parat şi mi-a dat de înţeles că ascultă, dar că nu se lasă foarte afectată, ci că e revoltată, ca noi toţi, de ce se întâmplă la noi. Am discutat despre măsuri de precauţie, despre cât de important e să fie mereu în legătură cu părinţii, cum trebuie să te fereşti, în măsura posibilităţilor...

Ce m-a impresionat este că, la o zi-două după aceasta, a scris în engleză (îi place foarte mult limba engleză, a studiat-o de mică) un eseu impresionant despre faptul că libertatea, de fapt, nu e libertate, că pentru a fi în siguranţă trebuie să stai cu capul plecat, trebuie să zâmbeşti doar şi să pari că eşti fericit, când de fapt eşti profund nefericit, pentru că nu poţi să te exprimi aşa cum ar fi normal să o faci ca un om liber. Un eseu scris de ea extrem de profund pentru un copil de 11 ani şi, mai mult decât atât, a compus o melodie cu refrenul "You die and nobody cares". Deci a afectat-o profund, l-a rugat pe tatăl ei s-o şi înregistreze. Amândoi am fost impresionaţi de această poveste, pentru că, iată, tinerii noştri sunt mult evoluaţi, chiar şi din acest punct de vedere al revoltei sociale. Sunt diferiţi de cum eram noi odinioară”, a povestit Andreea Marin, conform OK!

Andreea Marin, afectată de cazul de la Caracal

Andreea Marin, care a fost plecată timp de câteva zile, a aflat mai târziu de ororile care s-au întâmplat la Caracal. La rândul ei părinte, a fost profund afectată de cele întâmplate, postând un mesaj tulburător și emoționant.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro