Andreea Podărescu, anunț-surpriză despre tatăl copilului ei! "După atâta chin și teroare"

Andreea Podărescu, anunț-surpriză despre tatăl copilului ei! "După atâta chin și teroare" © Facebook

Andreea Podărescu a luat o decizie radicală în privința fostului ei iubit. Lucrurile păreau să se îndrepte într-o direcție bună în cazul fotomodelului și a tatălului copilului ei, însă totul a luat o turnură neașteptată.

Andreea Podărescu a trecut prin multe scandaluri cu afaceristul George, însă acum, conform unei decizii a autorităților, în baza cererii formulate de ea, bruneta a obținut un ordin de protecție împotriva tatălui fiului ei. În urmă cu puțin timp, Andreea Podărescu anunța că relația dintre ei se mai îmbunătățiseră și chiar începuseră să comunice mai bine, însă acum pare că totul a fost în zadar, iar vedeta a obținut un ordin de protecție împotriva fostului ei iubit. 

"În sfârșit ...după atata chin și teroare... am primit ordinul de protecție împotriva celui care mi-a provocat numai rău in aceasta viața! In țara asta se mai face și dreptate! Mulțumesc, Doamne, mulțumesc autorităților ! Dumnnezeu să vă binecuvânteze pe toți!", a scris Andreea Podărescu, pe Facebook.

Andreea Podărescu, în scandal cu fostul iubit

De câteva luni, Andreea Podărescu se află în scandal cu tatăl copilului. Vedeta a sperat că vor avea o relație bună, de dragul fiului lor, însă acest lucru nu a fost posibil, iar bruneta spunea la un moment dat că s-a săturat să mai lupte pe la tribunale. 

"Sunt scârbită, efectiv, nu voiam să mai fac parte din povestea asta. Vreau să-mi văd de copilaș și de muncă. A trebuit să mă întâlnesc astăzi cu domnul Bădoi și cu avocatul. Am fost surprinsă și, oarecum sceptică, în privința acestei întâlniri pentru că îl cunosc de mult timp. Întâlnirea a fost bună pentru mine și copil, am avut ultima speranță că se vor rezolva treburile. El ne-a povestit despre viața lui sentimentală, nu avea nici o legătură.", a mai spus Andreea Podărescu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro