Andreea Podărescu iubește din nou, după scandalurile cu tatăl copilului! "Îmi doresc să ajung să îmbrac rochia de mireasă"

Andreea Podărescu iubește din nou, după scandalurile cu tatăl copilului! "Îmi doresc să ajung să îmbrac rochia de mireasă" © captura video

A răsărit soarele și pe strada Andreei Podărescu! Bruneta a trecut prin multe scandaluri cu tatăl copilului său, dar iată că acum lucrurile merg într-o direcție foarte bună, iar vedeta și-a găsit și un nou iubit, ce îi este aproape în fiecare clipă.

Andreea Podărescu mărturisește că este foarte fericită că procesul cu tatăl copilului său este aproape de final și că au început să comunice, din nou, de dragul băiețelului său. Bruneta spune că mai are câțiva pași și toată telenovela va ajunge, într-un final, la ultimul episod. 

"Procesul pe care îl avem nu a luat sfârșit. Astăzi am avut o amânare, continuăm, este o telenovelă. Mă gândesc oare când va lua sfârșit. Astăzi trebuia să se stabilească domiciliul copilului și pensia alimentară. Important este că vom comunica, nu au mai existat alte tipuri de discuții. În momentul în care te liniștești puțin parcă încep și lucrurile să se așeze din nou.", a declarat Andreea Podărescu, la Xtra Night Show.

Iubește din nou

Totodată, bruneta zâmbește din nou pentru că în viața ei a apărut bărbatul pe care l-a așteptat mereu, un om familist și bun, ce a ajutat-o să treacă peste perioada grea din viața ei. 

"Efectiv nu aveam timp să ies la întâlniri, am un copilaș de crescut. Noi nu ne cunoaștem de acum, dar nu pot să spun că e o relație. S-a apropiat în ideea să mă sprijine, a urmărit numeroasele episoade. A încercat să îmi fie alături ca un prieten, dar lucrurile au evoluat și au mers pe un făgaș bun. Adică ne înțelegem, este o relație la început, nu pot să-mi dau cu părerea foarte tare. Nu mă grăbesc, am trecut prin lucruri urâte în viața mea. Îmi doresc să ajung să îmbrac rochia de mireasă, dar nu știu dacă cu el, dar dacă dorințele mele coincid cu ale lui. A apărut în viața mea când nu mă așteptam.", a mai spus Andreea Podărescu.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro