Andreea Podărescu, primele declarații după ce a obținut un ordin de protecție împotriva tatălui copilului. "A pus-o să mă bată"

+3 click pentru
galerie

Andreea Podărescu, primele declarații după ce a obținut un ordin de protecție împotriva tatălui copilului. "A pus-o să mă bată" © Facebook

Andreea Podărescu pare mai hotărâtă ca oricând să întrerupă orice legătură cu tatăl copilului său. Modelul a obținut un ordin de protecție împotriva afaceristului George, iar acum vorbește în exclusivitate pentru Antena Stars despre motivul care a împins-o să ia această hotărâre.  

Andreea Podărescu spune că totul a pornit din momentul în care fostul ei iubit a aflat că ea și-a refăcut viața și ar fi pus-o pe o anumită domnișoară să o bată. Bruneta și-a scos și certificat medico-legal la IML care demonstrează că a fost într-adevăr agresată. 

"El a venit cu domnișoară cu care este în data de 6 decembrie, iar domnișoara a sărit din mașină și m-a lovit cu pumnii și picioarele de față cu copilul nostru  Pe data de  6 decembrie, în seara de Moș Nicolae și am fost la IML, iar cei de la IML m-au trimis la neurochirurgie pentru că aveam traumatisme și acuzam dureri în zona cefei și a capului și m-am dus la spitalul clinic unde mi-au găsit un politraumatism cranian minor. Am zis că s-a ajuns prea departe și m-am întors la poliție și am cerut ordin de protecție pentru că nu se mai poate.", a declarat Andreea Podărescu, la Antena Stars.

Totodată, Andreea Podărescu spune că tatăl copilului ei nu are voie să se apropie de locuința sa și trebuie să părăsească încăperea în care aceasta se află, indiferent de situație. 

"Singurul care este îndreptățit să vină să ia copilul de la mine pentru vizitele tatălui este bunicul patern, atât. În acte scrie clar. El nu mai are voie să se apropie de niciuna din locuințele mele. Nici de locuința de pe Decebal, nici de cea a părinților mei și nici dacă suntem într-o încăpere, el este obligat să părăsească acea încăpere.  Omul, după ce am apărut eu și am zis că sunt bine și că mi-am refăcut viața, a venit cu această domnișoară și a pus-o să mă bată.", a mai spus Andreea Podărescu

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro