Andreea Raicu, totul despre cum a ajuns să fie poreclită „micuța japoneză”: „Am devenit sclava telefonului”

+3 click pentru
galerie

Andreea Raicu şi obsesia pentru fotografii © arhivă

În trecut, Andreei Raicu i se spunea "micuţa japoneză". De ce? Ei bine, fosta prezentatoare de televiziune devenise de-a dreptul disperată să facă poze cu telefonul mobil, pe oriunde mergea. 

Pentru Andreea Raicu, vacanţele însemnau doar poze! În timp ce oamenii privesc vacanţele ca o modalitate perfectă pentru a se relaxa, telefonul îi ajunsese vedetei practic, o prelungire a mâinii, după cum chiar ea povesteşte. 

"Ce faci de obicei în vacanță? Te odihnești, te distrezi, stai la soare, citești, vizitezi si… faci multe poze. Cel puțin pentru mine așa era definiția vacanței. În urmă cu mulți ani, ori de câte ori plecăm în vacanță voiam să imortalizez totul. Și chiar o făceam. De aici m-am pricopsit cu porecla „micuța japoneză”. Nu știu dacă tu ești așa, dar eu una am simțit mereu să împart lucrurile și locurile frumoase cu cât mai mulți oameni. Mi se părea că nu pot să nu o fac, astfel încât telefonul ajunsese să fie o prelungire a mâinii, lucru de care îmi doream să scap în vacanță.", a mărturisit Andreea Raicu, pe blogul ei. 

În vacanța de anul acesta pe care o petrece în Maldive, Andreea Raicu a făcut o schimbare. Adio, "micuţa japoneză"! Şi nu pentru că asta a fost planul, ci pentru că a rămas fără baterie. Apoi, a uitat de el şi brusc, a văzut viaţa altfel. 

"În prima zi a acestei vacanțe, am fost nevoită să-mi las telefonul în cameră pentru că nu mai avea baterie. Mărturisesc că a fost ciudat, pentru că ori de câte ori vedeam ceva ce mi se părea super potrivit de fotografiat, căutăm telefonul. Prima data m-am simțit ciudat, a doua oară la fel, până când am uitat de el și pot să spun că m-am simțit extraordinar. Acum stau cu mine mai mult, cu oamenii din jur, mă bucur din plin de ceea ce văd, de tot ce trăiesc, de arome, sunete, peisaje, fără reflexul constant de a le poza.", a continuat vedeta. 

Andreea Raicu nu a renunţat de tot la fotografii, dar le face doar când trebuie şi cât trebuie! "Asta nu înseamnă că nu mai fac poze deloc, pentru că îmi doresc în continuare să îmi creez amintiri printabile, doar că o fac în anumite intervale, pe care mi le stabilesc în prealabil, și în cantități mult mai mici", a mai spus Andreea Raicu. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro