Andreea Tonciu este în culmea fericirii. A primit, în sfârşit, marea veste

+3 click pentru
galerie

Andreea Tonciu este în culmea fericirii. A primit, în sfârşit, marea veste © Facebook

Andreea Tonciu a reuşit să-şi convingă soţul să o lase să revină în lumina reflectoarelor. După o perioadă în care a fost nevoită să stea retrasă, ei bine, soarele răsare în viaţa Andreei Tonciu, asta pentru că soţul ei a decis să o lase să-şi împlinească visul, acela de a reveni în showbiz.

Andreea Tonciu, una dintre cele mai plăcute prezenţe din showbiz

De fiecare dată când a apărut în public, Andreea Tonciu a fost admirată pentru simplitatea şi sinceritatea sa, astfel că fanii i-au fost mereu alături. După ce l-a cunoscut pe Daniel Niculescu, Andreea Tonciu a decis să se pună la casa ei. S-a căsătorit, a făcut un copil şi s-a liniştit. Iată, însă, că gusul celebrităţii o cheamă, iar bruneta vrea din nou să apară la tv.

Daniel Niculescu nu a fost, pare-se, de aceeaşi părere cu soţia lui şi o bună perioadă de vreme i-a interzis acesteia să mai dea interviuri. Acum, însă, lucrurile s-au schimbat, iar Andreea Tonciu are undă verde să apară iar la tv.

"Noi ieşim tot timpul în oraş, weekendul este dedicat mie şi soţului meu, iar eu hotărăsc în mare parte unde mergem. Eu aleg locaţiile, bine, şi el le alege, dar eu am cuvântul de spus, dar nu se pune problema, normal. Cine este şeful? Bărbatul, întotdeauna, cu toate că eu am gura mare", a spus Andreea Tonciu la Antena Stars.

"Am avut o discuţie cu ea, mi-a explicat că îşi doreşte să reapară, a venit din senin. Fetiţa mea este viaţa mea, nu pot să descriu în cuvinte cât de mult o iubesc. Ce o vrea Dumnezeu, poate pe viitor o să mai vreau copii, acum o am pe Rebi şi nu mă mai gândesc, dar dacă vine, e binevenit", a spus soţul Andreei Tonciu la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro