Andreea Tonciu şi-a retras fiica de la grădiniţă! "A fost şi în spital o săptămână"

+3 click pentru
galerie

Andreea Tonciu şi-a retras fiica de la grădiniţă © Instagram

Andreea Tonciu a fost nevoită să îşi retragă fiica de la grădiniţă. Micuţa a făcut mult prea des, motiv pentru care acum stă numai acasă alături de mama ei.

Andreea Tonciu a povestit că nu ştia ce să mai facă, mai ales că de sărbători micuţa a fost din nou bolnavă, iar medicii i-au pus diagnosticul de infecţie urinară, moment în care vedeta a rămas puţin şocată, pentru că nu se aştepta. 

"Din punctul meu de vedere, este foarte grea. Înainte având o viaţă foarte activă, acum sunt numai acasă. În ultima perioadă am scos-o şi de la grădiniţă pentru că răcea foarte des. A fost şi în spital o săptămân pentru că a avut pneumonie. Zilnic mâncare, zilnic ieşit cu ea, curăţenie. Chiar îmi doresc la telespectatorii să mă cunoască exact cum sunt eu. Lumea poate percepe altceva. Întotdeauna eu nu am avut o imagine atât de bună, am fost catalogată foarte urât, dar lumea nu a ştiut despre mine cum sunt cu adevărat. Eu nu sunt o vedetă. Eu sunt o simplă fată. Mi-a plăcut mereu să mă distrez. Cu faptul că am spus că cea mai înaltă formă de relief este bradul am câştigat foarte mulţi telespectatori. Nu mai sunt cum eram înainte, să mă atac", a povestit andreea Tonciu. 

"De sărbători de când am ajuns la munte a început să facă febră, să verse. I-am făcut analizele. Avea infecţie urinară", a mai spus Andreea Tonciu.  

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro