Andrei și Flory de la „Dragoste fără secrete”, gesturi tandre în văzul tuturor! Nu și-au putut ascunde sentimentele nici când erau în direct

+3 click pentru
galerie

Andrei și Flory de la „Dragoste fără secrete”, gesturi tandre în văzul tuturor! Nu și-au putut ascunde sentimentele nici când erau în direct © captură video

Unul dintre cuplurile de la „Dragoste fără secrete” au dat frâu liber imaginației și sentimentelor! Andrei și Flory, căci despre ei este vorba nu s-au putut abține să nu se atingă, nici măcar în fața camerelor de filmat. 

În emisiunea de aseară „Dragoste fără secrete”, Andrei și Flory au povestit cum s-au descurcat la proba de montare a dulapului alb, prin care toți concurenții au trecut. Extrem de sinceri cu telespectatorii și deschiși în fața camerelor de filmat, cei doi nu s-au putut abține în a avea gesturi tandre, unul cu altul!

Așa se face că pe parcursul discuției cu Iuliana Călinescu, Andrei a mângâiat-o în permanență pe mână și pe picior, aproape de coapsă, pe frumoasa lui iubită. Focoasa Flory nu s-a opus deloc, ba mai mult, din când în când, se mai juca și ea într-un mod provocator, cu iubitul ei. 

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro