Primele explicații ale Nicoletei, după scandalul cu iubitul de la „Dragoste fără secrete”: „Nu știe să se comporte”

+3 click pentru
galerie

Primele explicații ale Nicoletei, după scandalul cu iubitul de la „Dragoste fără secrete”: „Nu știe să se comporte” © captură video

La numai 4 zile de la începerea celui mai tare experiment de televiziune, „Dragoste fără secrete”, Mădălin și Nicoleta au dat naștere unui scandal de proporții! Acum, fata face primele declarații despre cele întâmplate. 

Un scandal de proporţii a avut loc în apartamentul unui cuplu din "Dragoste fără secrete". Mădălin şi Nicoleta s-au certat foarte tare, încât tânăra vrea să se despartă de el, fără să îi mai acorde vreo şansă. Întrebată de Iuliana Călinescu ce anume s-a întâmplat între ei, Nicoleta a povestit că Mădălin nu știe să se comporte și că o deranjează modul în care face anumite lucruri. 

„Nu știe să se comporte. Îmi asum tot ce s-a întâmplat, nu știe să se comporte cu o femeie, de-aia am și reacționat așa. Nu a știut să mă trezească, a venit și mi-a turnat apă, m-am enervat foarte tare. Lumea va observa cât de prefăcut este Mădălin! Cine știe să se comporte cu mine, știe cum sunt. Nu știu cum ar reacționa cineva dacă s-ar trezi cu o pernă în cap. De azi înainte nu o să mai vorbesc cu tine, și gata! Băi băiatule, nu știi tu cum sunt eu, că nu ai stat cu mine în casă” a spus Nicoleta, despre cearta cu Mădălin. 

„Numai în prezența ei sunt altfel. I-am zis să nu mai fie falsă în fața camerelor, că se vede” a replicat și Mădălin, la „Dragoste fără secrete”. 

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest