Andrei Găluț, solistul trupei Goodbye to Gravity, s-a pensionat la numai 29 de ani

Andrei Găluț, solistul trupei Goodbye to Gravity, s-a pensionat la numai 29 de ani © Arhivă

Andrei Găluț este singurul supraviețuitor al trupei Goodbye to Gravity, după incendiul de la clubul Colectiv. La numai 29 de ani, a ieșit la pensie și cere acum o sumă uriașă daune materiale. Degeaba, ar zice unii, având în vedere că banii nu vor putea acoperi niciodată golul imens lăsat în urma unei astfel de tragedii.

Toți membrii trupei Goodbye to Gravity, care concertau la Colectiv în noaptea fatidică, au murit în urma incendiului. Toți în afară de Andrei Găluț, solistul trupei. După ce s-a luptat pentru viața lui, cere acum opt milioane de euro daune morale și 60.000 de lei daune materiale.

Andrei Găluț s-a pensionat, la numai 29 de ani

Potrivit avocatului său, care îl reprezintă la dezbaterile din dosarul Colectiv, a dezvăluit că artistul se „se află în Statele Unite, la operații”, și că este „pensionat medical, gradul I, la vârsta de doar 29 de ani”, potrivit Libertatea.

Tratamente peste tratamente

După incendiul de pe 31 octombrie 2015, Andrei Găluț a suferit arsuri pe 45 la sută din suprafața corpului. A trecut și încă trece prin numeroase tratamente în stărinătate, printre care unele în Olanda și Germania. A fost și operat, supus unei intervenții de reconstrucție facială.

Au trecut patru ani de la tragedie, însă Andrei Găluț este în continuare atent supravegheat de medici și cel mai probabil niciodată nu va reuși să se recupereze complet. În incendiul de la Colectiv și-a pierdut colegii de trupă, logodnica, dar și majoritatea prietenilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro