Dani Oţil i-a dat emoţii! Andrei Ştefănescu, panică în direct: "Când te-am vazut, am crezut că m-au înlocuit"

Dani Oţil i-a dat emoţii! Andrei Ştefănescu, panică în direct: "Când te-am vazut, am crezut că m-au înlocuit" © Foto: Captură

Nicio zi fără emoţii pentru Andrei Ştefănescu, la Star Matinal. Simpaticul prezentator a crezut pentru o clipă că a fost înlocuit de la emisiune. Dar nici vorbă de aşa ceva. Ce s-a întâmplat? Vă spunem imediat.

Andrei Ştefănescu, speriat de prezenţa unui invitat

În momentul în care unul dintre artiştii invitaţi în emisiune a intrat în platoul de la piscină a început şi "panica" pentru Andrei Ştefănescu. Cum aşa? Simpaticul prezentator l-a confundat pe invitat cu Dani Oţil. Mai în glumă, mai în serios, Andrei Ştefănescu a crezut că Dani vine să-l înlocuiască la emisiune. Dar nici vorbă de aşa ceva.

"Am râs, am glumit, dar când te-am văzut pe alee am zis că vine Dani. Am zis că m-au înlocuit, vine Dani în locul meu. Uite ce seamănă. Ţi s-a mai spus?", a spus Andrei Ştefănescu la Star Matinal, spre amuzamentul telespectatorilor.

Andrei Ştefănescu nu refuză nicio provocare

Nu trece o zi fără ca Andrei Ştefănescu să nu fie supus unei noi provocări, aşa cum s-a întâmplat şi ieri. Acesta a fost obligat de colegele lui să facă împreună kangoo jumps. Momentul a fost unul savuros şi a făcut deliciul celor din faţa micilor ecrane.

Andrei Ştefănescu şi Nasrin, echipa perfectă de la Star Matinal

Andrei Ştefănescu şi Nasrin formează o pereche perfectă la cârma emisiunii Star Matinal, astfel că nici nu se pune problema ca artistul să-şi părăsească publicul de la Antena Stars. Cei doi prezentatori sunt foarte iubiţi de oamenii de acasă.

Aşadar, pe Andrei Ştefănescu, Nasrin şi pe Roxana îi puteţi vedea zilnic, de luni până duminică, doar pe Antena Stars. Cei trei simpatici vă aduc zi de zi informaţii bombă din lumea mondenă, vă ţin la curent cu tot ce se întâmplă printre vedete, dar vă şi distrează cu tot felul de momente simpatice din timpul emisiunii. Aşa că fiţi cu ochii pe ei!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro