Angela Martini a dat lovitura! Soţia lui Dragoş Săvulescu a făcut anunţul mult-așteptat: "Copilașul meu"

+3 click pentru
galerie

Angela Martini a dat lovitura! Soţia lui Dragoş Săvulescu a făcut anunţul mult-așteptat: "Copilașul meu" © Instagram

Angela Martini se mândrea încă de acum câteva luni cu cartea sa, pe care o descria va fiind povestea vieții ei, dar și a mamei sale, plină cu frământări, emoţii, lupte şi succes.  Prin intermediul cărţii a sperat să împărtășească lecţii de viaţă care sper să-i inspire şi pe alţi oameni. 

Asta spunea  Angela Martini, soţia lui Dragoş Săvulescu şi una dintre cele mai frumoase femei din lume. Fosta miss Albania a lansat, în urmă cu o săptămână, cartea intitulată <Dragoste. Speranţă. Lumină>,  iar succesul pe care l-a avut a fost răsunător. Încă din primele zile de la lansare, romanul a fost vândut în sute de exemplare, iar în Albania, ţara de origine a Angelei Martini, a ajuns bestseller în numai o săptămână.

"Cea mai mare dorinţă a mea este ca mesajele pe care vreau să le trimit în lume prin intermediul scrierilor mele să atingă cât mai multe suflete. Dacă se va întâmpla asta, chiar şi în cazul unei singure persoane, ştiu că va putea provoca un efect de domino.", a declarat Angela Martini, potrivit Antena Stars.  

Cartea - inspirată din viața sa

Soţia lui Dragoş Săvulescu avea planuri mari încă de pe atunci, însă nu s-a aşteptat nicio clipă ca proiectul în care a pus atât de mult suflet, să aibă un impact imens asupra oamenilor. Angela Martini s-a declarat surprinsă de dragostea şi recunostinţa cu care a fost tratată, dar şi mulţumită că mesajul a ajuns atât la oamenii simpli, cât şi la cele mai importante personalităţi ale lumii. Acest lucru este întărit şi de faptul că, din momentul în care cartea sa a fost lansată, Angela Martini a fost invitată la peste 20 de show-uri tv pentru a vorbi despre <copilaşul ei>,  aşa cum chiar ea o denumeşte. 

Mai mult, cartea a avut atât de mare succes încât a fost tradusă în engleză, germană, italiană, franceză şi spaniolă şi vândută în Statele Unite şi Europa în sute de mii de exemplare. Într-un fel, era de aşteptat, pentru că aceasta atinge subiecte sensibile, cu care orice om, indiferent de statut se confruntă sau se va confrunta, la un moment dat.

Fosta Miss Albania este convinsă că succesul pe care cartea sa l-a avut se datorează faptului că este inspirată din viaţa sa. Şi, odată descoperită reţeta succesului, Angela Martini nu are de gând să se oprească aici, iar în momentul de faţă aceasta lucrează la o a doua carte. Dacă va avea succesul celei dintâi rămâne de văzut. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro