Fetița lui Carmen Simionescu a împlinit o lună. Mesajul emoționant transmis de fiica lui Adrian Minune

+3 click pentru
galerie

Fetița lui Carmen Simionescu a împlinit o lună. Mesajul emoționant transmis de fiica lui Adrian Minune © Instagram

De când a devenit mamă pentru prima oară, Carmen Simionescu nu mai poate să se despartă de minunăția ei! Fiica lui Adrian Minune este topită după fiica ei, primul copil de altfel, pe care o răsfață ca pe ochii din cap.

Așa se face că, la aniversarea primei sale luni pe lume, Sofia Maria Rossa a fost sărbătorită cum se cuvine.

Mesajul lui Carmen Minune, de ziua fetiței sale

La aniversarea de o lună, Carmen Simionescu a postat o poză, un minunat tablou de familie alături de fiica ei și de soțul ei, Bogdan Căplescu. Alături, un mesaj emoționant, în care își exprimă iubirea pentru rodul iubirii lor.

„Rodul Iubirii Noastre • Pe 1 Septembrie s-a împlinit o lună. O lună de când ai adus fericirea în viața noastră. Nu am știut ce e iubirea până să te întâlnim”, a scris Carmen Simionescu, pe rețelele de socializare.

Carmen Simionescu a născut prin cezariană

Carmen Simionescu a adus-o pe luma pe fetița ei acum peste o lună, pe 1 august, prin operație de cezariană. La naștere, micuța Sofia Maria Rossa a cântărit 2,8 kilograme și, încă de când a venit pe lume, a fost foarte cuminte, așa cum s-a lăudat chiar mama ei.

Când a făcut primele ei declarații, imediat după naștere, Carmen Simionescu a mărturisit că a intrat foarte pozitivă în sala de operație, apucând chiar să cânte și să râdă. Abia pe urmă au început durerile.

„O naștere nu e chiar atât de ușoară cum credeam eu că va fi. Mamelor, sunteți niște eroine! Suntem!”, spunea Carmen Simionescu, la „Răi da Buni”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro