Anna Lesko, din nou ținta criticilor pentru o poză controversată: „Vai de capul tău”

+3 click pentru
galerie

Anna Lesko, din nou ținta criticilor pentru o poză controversată © Instagram

Anna Lesko nu este deloc străină controverselor. Din contră, parcă ultimele luni din viața ei au fost definite de diverse „războiri” în mediul online cu diversele persoane care nu aprobă de viziunea și perspectiva ei asupra feminității sau maternității. Iată că lucrurile nu s-au liniștit încă, vedeta fiind din nou ținta unor critice aspre.

Anna Lesko continuă „bătălia” cu persoanele care nu sunt de acord cu părerile ei, legate de maternitate și de frumusețe. O împătimită a senzualității și a libertății de exprimare a sexualității, cântăreața apare mereu în ipostaze extrem de sexy, uneori chiar erotice, iar acest lucru i-a cam... săturat pe prietenii virtuali.

Anna Lesko, o nouă controversă

Acum ceva timp, parcă apogeul războiului a fost atins de o imagine în care vedeta apare aproape goală alături de fiul ei. Multe persoane i-au sărit în cap, spunând că așa ceva nu se face. Astăzi, Anna Lesko a postat o poză care parcă să amintească de acest episod. 

Protagonistă este fotomodelul Heidi Klum, care stă întinsă pe o saltea gonflabilă, goală din cap până în picioare, și cu copilul ei în poală.

„Un copil poate învăța un adult trei chestii: să te bucuri fără niciun motiv, întotdeauna să găsești câte ceva de făcut, să fii insistent”, a scris Anna Lesko.

Comentariile au apărut neîntârziat, multe dintre ele fiind foarte dure.

„Ce postare idioată / Vulgar / Vai de capul tău dacă din punctul tău de vedere această fotografie transmite sensul matern”, au fost câteva dintre reacțiile acide. 

Au existat, însă, și persoane care au apreciat și înțeles altfel mesajul din spatele fotografiei, transmițând mesaje de încurajare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro