Anna Lesko, foc și pară după ce a fost jignită că a pozat nemachiată. Replica artistei i-a lăsat mască pe toți

Anna Lesko, foc și pară după ce a fost jignită că a pozat nemachiată. Replica artistei i-a lăsat mască pe toți © Instagram

Anna Lesko a fost dintotdeauna o fire dezinhibată, ce nu s-a ferit să pozeze în ipostaze deocheate și să își arate formele apetisante în fața tuturor.

Mai mult, artista este adepta naturaleții, și nu ezită să publice fotografii în mediul online în care apare nemachiată. Așa a procedat și recent, când Anna Lesko a făcut publică o poză în care era nemachiată, în costum de baie, în timp ce se relaxa pe plajele Insulelor Cayman. Printre zecile de aprecieri și mesaje frumoase, o internaută a jignit-o și i-a sugerat chiar să șteargă poza. 

"Doamne, ce urâte sunteți nemachiate! Șterge poza lasă-ți doar corpul😉", a scris internaut. Replicat Annei Lesko nu a întârziat să apară: "De la o superbă vine. Vai de steaua ta! :))".

Își crește singură fiul

În urmă cu câteva luni, artista a decis să pună capăt relației de opt ani cu tatăl copilului său. Anna Lesko a mărturisit că au existat motive temeinice şi că din viaţa lui Adam nu va lipsi niciodată tatăl lui, DJ Vinnie, chiar dacă ea şi el nu mai sunt parteneri de viaţă.

"Am mare grija să îi insuflu importanţa familiiei, rolul meu şi al tatalui său în viaţa lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viaţă. Adam este şi va fi puntea între noi, unde ne vom intersecta în interesul fiului nostru (...) Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice. Da, sunt o mamă singură şi nu este usor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze. Este o meserie frumoasă care îţi aduce multă satisfacţie emoţională, dar şi foarte solicitantă. Sunt o norocoasă şi o luptatoare", a scris Anna Lesko pe reţelele de socializare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro