Anna Lesko, exigentă cu fiul său! Cum îl învață vedeta pe Adam să fie cumpătat. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Anna Lesko, exigentă cu fiul său! Cum îl învată vedeta pe Adam să fie cumpătat © Instagram

Sexy, provocatoare, dar şi o mămică model. Anna Lesko este un exemplu demn de urmat, mai ales pentru că face tot posibilul ca fiul său să aibă parte de o educaţie ca la carte. Aşa se face că frumosa Anna Lesko l-a învăţat pe cel mic să fie responsabil de la o vârstă fragedă şi să eonomisescă bani.

După ce a scos banii din puşculiţă şi i-a numărat conştiincios, micuţul Adam şi-a cumpărat cu banii puşi deoparte... jucării. Anna încearcă să facă din băieţelul ei un copil responsabil şi independent. Şi foarte bine face. 

Iar după ce a plătit jucăriile din banii lui, Adam le-a luat acasă, mândru nevoie mare că a reuşit să facă prima investiţie din viaţa lui. Bravo Anna, cu siguranţă Adam va deveni un afacerist priceput, asta în cazul în care nu îţi va călca pe urme şi va urma o carieră muzicală.

Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului

Anna Lesko și DJ Vinnie, tatăl lui Adam, s-au despărțit recent, după opt ani de relație. Vedeta a preferat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, despărțirea nu a fost lipsită de picanterii, pentru că la acel moment au existat zvonuri potrivit cărora sexy blondina ar fi avut o legătură amoroasă cu Mike Diamondz. 

"Exact cum a declarat si Mike Diamonds, ne-am vazut in club, am conversat super amical, am ras si ne-am distrat cum fac toti oamenii in club, dar ulterior ne-am dus fiecare la casa lui, nu a existat nici macar un sarut. Fara continuari sau episoade ulterioare. Atat. Foarte important de precizat este ca, la acel moment, eram deja despartita in mod oficial de cateva luni bune de tatal lui Adam si fostul meu partener de viata. Separati si mutati separat!", a scris Anna Lesko, pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest