Anna Lesko, pictorial incendiar în cea mai sexy ținută! Artista le-a dat fanilor mintea peste cap

+4 click pentru
galerie

Anna Lesko, pictorial incendiar în cea mai sexy ținută! Artista le-a dat fanilor mintea peste cap © Instagram

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy prezențe de la noi, iar acest lucru se vede din numeroasele postări pe care artista pe are, pe rețelele de socializare. Deși nu mai are 20 de ani, Anna Lesko nu încetează să uimească prin aparițiile ei și să-și dea fanii peste cap cu tot felul de fotografii incendiare. 

Când vine vorba de apariții sexy, cu siguranță mulți oameni se gândesc la Anna Lesko, căci artista nu ratează nicio ocazie de a-și pune formele în evidență nici atunci când susține concerte, dar nici când se afișează pe Instagram, acolo unde are numeroși fani.

Așa se face că de curând, Anna Lesko le-a încins imaginația fanilor săi cu câteva fotografii desprinse parcă din filmele pentru adulți. Îmbrăcată într-un body alb, mulat și foarte sexy, cu un decolteu amețitor, Anna Lesko a făcut senzație pe Instagram, așa că fanii au înroșit butonul de like și s-au întrecut în a-i face focoasei artiste complimente de tot felul. 

Anna Lesko, criticată deseori pentru aparițiile mult prea sexy

Anna Lesko a fost de la debutul său pe piața muzicală, un adevărat personaj. Cu un stil vestimentar cu totul diferit față de celelalte artiste de la noi, Anna Lesko a fost mereu ținta criticilor oamenilor care uneori au considerat că aceasta înrece limitele decenței. Cu toate acestea, Anna Lekso a demonstrat, în numeroase rânduri că este o artistă desăvârșită, o mamă exemplară și o femeie care și-a ținut mereu viața personală departe de ochii curioșilor. Artista are un băiețel pe care îl iubește enorm și căruia îi face toate poftele.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro