Ce ar fi făcut Antonia dacă nu iubea muzica. Artista a spus totul pe șleau

+2 click pentru
galerie

Ce ar fi făcut Antonia dacă nu iubea muzica. Artista a spus totul pe șleau © Instagram

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și, totodată, una dintre frumoase. Artista are un succes colosal, concerte pe bandă rulandă și o dragoste pentru muzică greu de stăpânit.

Cu toate acestea, există o meserie pe care Antonia și-ar fi dorit să o practice, dacă nu devenea artistă. Iubitei lui Alex Velea îi place să ajute oamenii, astfel că o carieră care să îndeplinească această condiție ar fi fost pe placul frumoasei artiste.

„Mi-ar fi plăcut să devin psiholog. Dacă nu mă apucam de muzică…Când eram mică voiam să devin veterinar. Acum sunt prea sensibilă și îmi e milă de animale rănite.

Nu pot să spun că mă pricep la oameni, dar cât mai învăț și eu…Mai am foarte multe de invățat, dar îmi place să îi ajut”, a declarat Antonia pentru Viva!

A avut parte de o vacanță de vis

Recent, Antonia a mers în Italia, alături de Alex Velea și cei doi copii ai săi, pentru a o cunoaște pe fetița Antoniei din prima căsătorie, Maya. Antonia a așteptat ani de zile acest moment și a sperat că cei trei copii ai săi se vor înțelege bine, lucru care s-a și întâmplat. Maya, fiica Antoniei din mariajul cu Vincenzo Castellano, a rămas să locuiască alături de tatăl ei, după separare. Micuța a reușit, într-un final, să se întâlnească cu frații ei, Dominic și Akim, copiii Antoniei și ai lui Alex Velea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro