Antonia, concert fără spectatori: "Erau doar ospătarii şi oamenii care lucrau la club"

+3 click pentru
galerie

Antonia, concert fără spectatori: "Erau doar ospătarii şi oamenii care lucrau la club" © Instagram

Lucrurile nu sunt deloc uşoare pentru un artist la început de drum. Desigur, Antonia este astăzi una dintre cele mai apreciate şi iubite cântăreţe, dar şi ea ştie ce înseamnă greutăţile în industria muzicii. Surprinsă de reporterii Antena Stars la Forza Zu, Antonia "a dat din casă"!

De când era micuţă, a avut de ales între muzică şi modelling. Acum, cumva, le îmbină pe amândouă! Este una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, iar vocea ei... de-a dreptul incredibilă. 

"Aveam două variante. Să fiu model sau să cânt şi am profitat şi de modelling, mi-am făcut bănuţii mei, am strâns acolo... Mă simt binecuvântată pentru că îmi place foarte mult ceea ce fac. Abia aştept să mai lansez piese. Una după alta...", a povestit Antonia, potrivit Antena Stars. 

În prezent, la concertele ei, sălile sunt pline! Oamenii cântă în acelaşi timp cu ea, toată lumea o iubeşte, stă la poze, dă autografe... câte şi mai câte! Însă, lucrurile nu au fost roz întotdeauna. La început, a avut un concert la un club din Germania, acolo unde a cunoscut şi dezamăgirea. 

Antonia fusese întâmpinată doar de oamenii care lucrau în locaţia respectivă. A cântat o piesă cu ospătarii şi nu s-a descurajat. A continuat să muncească, iar acum Antonia este artista pe care o ştim toţi.

"Aveam concert când eram cu piesa Morena şi, în Germania, cred că la un club. Erau doar ospătarii şi oamenii care lucrau acolo. Nu glumesc. Nu a venit nimeni. Mi-a fost foarte ruşine. Am cântat o piesă cu ospătarii. Am făcut practic haz de necaz", a continuat Antonia.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro