Motivul incredibil pentru care Antonia nu conduce! Artista, dusă la concerte de șoferul personal

Motivul incredibil pentru care Antonia nu conduce! Artista, dusă la concerte de șoferul personal © Instagram

Antonia are o viață foarte agitată și își împarte timpul între familie și carieră. Vedeta are concerte pe bandă rulantă și trebuie să ajungă în diverse locuri, pe parcursul zilei.

Cu toate acestea, Antonia nu conduce, ci probabil are pe cineva care o ajută să ajungă dintr-o parte în alta a orașului, iar pentru asta are și un motiv bine întemeiat. Vedeta a povestit, în urmă cu ceva timp, că nu mai are voie să conducă și că și-a luat permisul de conducere la 16 ani, în Statele Unite ale Americii.

"Mi-am luat carnetul de la 16 ani, în America. Am venit în România, am vrut să-mi schimb carnetul, nu a funcționat. Nu am voie să conduc. Trebuie să fac din nou școala. Eu nu știu să conduc manual, trebuie să învăț. De când m-am întors din State, nu am mai condus. Am făcut două accidente, dar nu din cauza mea.", a declarat Antonia.

Bolidul familiei, bușit în 2015

Un eveniment mai puțin plăcut a avut loc în urmă cu patru ani, în familia Antonei și a lui Alex Velea. Artistul a bușit bolidul vedetei, în valoare de nu mai puțin de 50.000 de euro. Ce-i drept, nu el se afla la volan, ci șoferul lor, însă a tras o sperietură pe cinste.

Impactul s-a produs din cauza zăpezii şi a gheţii de pe carosabil. Din fericire, şoferul lui Velea nu a păţit nimic, întrucât airbag-ul a sărit la timp, maşina, în schimb, este avariată destul de rău în partea din faţă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro