Antonia, dezamăgită profund de prieteni! "Ei nu mă caută deloc"

+3 click pentru
galerie

Antonia, dezamăgită profund de prieteni! "Ei nu mă caută deloc" © Instagram

Chiar dacă toată lumea crede că viața vedetelor de la noi este una roz, lucrurile nu stau chiar așa. Antonia este profund dezamăgită de prieteni, așa că, a ales să posteze pe rețelele de socializare un mesaj la care nimeni nu se aștepta! 

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Duce o viață ca-n povești alături de Alex Velea și are un succes colosal din punct de vedere profesional. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și veselă, artista trece în prezent prin momente nu tocmai plăcute.

Este foarte dezamăgită de unele prietenii și a ales să facă totul public pe contul de Instagram. La InstaStory, bruneta a scris că oamenii din zilele noastre nu mai știu ce înseamnă o prietenie adevărată și că se prefac, doar pentru a obține ceea ce vor. Plus că, dacă tu nu îi cauți, ei uită de tine!

"Prieteni la mișto doar! Ne prefacem. De câte ori îmi spun să nu mai încerc să forțez o prietenie, de câte ori îmi spun să încetez să caut eu lumea, ei nu mă caută deloc. Este clar că oamenii respectivi nu te consideră "prieten". Trebuie să accept odată că au chimie mai bună cu alți oameni!", au fost cuvintele artistei, care este vizibil deranjată de ceea ce se întâmplă. 

Câți bani a dat pe silicoane 

În anul 2015, înainte de cea de-a treia naştere, vedeta a ales să-și facă prima intervenție chirurgicală, unde a lăsat nu mai puţin de 5.000 de euro. Aceeaşi sumă a dat-o şi acum, așa că, în ultimii cinci ani, iubita lui Velea a lăsat 10.000 de euro în clinicile medicilor esteticieni, echivalentul a două concerte de-ale ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro