FOTO / Antonia, veste mare pentru fani. Ce moment important are loc în viaţa cântăreţei

+3 click pentru
galerie

FOTO / Antonia, veste mare pentru fani. Ce moment important are loc în viaţa cântăreţei © Instagram

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste din ţară. De curând, frumoasa cântăreaţă şi-a bucurat extrem de tare admiratorii, anunţându-i public despre un moment important din viaţa sa.

Pe lângă o familie minunată, formată din iubitul său, Alex Velea şi cei trei copii superbi: o fetiţă şi doi băieţi, Antonia se mândreşte cu o carieră de succes în industria muzicală. Vedeta umple săli de spectacole şi este o apariţie la fiecare concert, clasându-se astfel printre cele mai bine cotate artiste din România. 

Dacă va cucerit deja cu vocea ei inconfundabilă, ei bine, lista talentelor nu se opreşte aici. Recent, Antonia le-a dat o veste mare fanilor. Prin intermediul unei fotografii postate pe reţelele sociale, vedeta i-a anunţat că a început să ia lecţii de chitară, pasiunea sa pentru domeniul artistic, extinzându-se şi asupra instrumentelor muzicale.

"Prima zi de chitară", a scris Antonia pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii în care avea instrumentul muzical în braţe şi în care părea să cânte la acesta.

Antonia şi-a pus silicoane

Deşi are un trup de invidiat, frumoasa artistă a decis să îşi pună silicoane. În urma acestei hotărâri, fanii au asaltat-o cu zeci de mesaje, motiv pentru care Antonia i-a rugat public să înceteze.

"Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!". Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: "De ce? Nu aveai nevoie!", "Aoleu, acum eşti nu ştiu cum", please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!", a zis ea cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro