Antonia, topită de dorul lui Alex Velea, după ce artistul a plecat din țară! Gestul artistei a dat-o de gol. "Cine e tăticul tău?"

+4 click pentru
galerie

Antonia, topită de dorul lui Alex Velea, după ce artistul a plecat din țară! Gestul artistei a dat-o de gol. "Cine e tăticul tău?" © Instagram

Antonia a rămas singură de ceva timp, după ce iubitul ei, Alex Velea, a plecat din România pentru filmările celui mai dur reality-show, Asia Express. 

Antonia a rămas alături de cei doi fii ai cuplului, Dominic și Akim, iar artista reușește cu brio să se împartă între viața de familie și proiectele sale, chiar dacă momentan a rămas fără cel mai de nădejde ajutor. Rolul de mămică nu e ușor pentru nici o femeie, dar artista demonstrează că poate să își mențină viața în echilibru, chiar dacă este singură. Antonia este ajutată și de bunicii fiilor săi și, chiar dacă recunoaște că uneori se simte copleșită, totul toate eforturile merită într-un final.

Viața de mămică - pe primul plan

Nu trece o zi fără ca Antonia să nu își exprime dorul față de iubitul ei, Alex Velea. Cântăreața postează mereu fotografii pe Instagram, fie cu ei împreună, fie doar cu artistul. Recent, a făcut publică o fotografie cu artistul, dintr-un pictorial mai vechi, cu un mesaj în stilul ei caracteristic. "Cine e tăticul tău?", a scris Antonia, pe Instagram.

Dorul e mare și e de înțeles, dar cu siguranță Antonia știe cum să își gestioneze emoțiile, astfel ca băieții săi să nu observe că nu are tocmai cea mai bună perioadă. "Să știi că devine obositor, uneori sau de mai multe ori. Depinde, dar merită totul! Mă simt împlinită și sunt foarte fericită cu tot ceea ce am. E o responsabilitate mare cu un copil, dar cu 3? Sigur că da, dar mă descurc. Mi-am asumat și mi-am dorit foarte mult. Eu și Alex stăm cu ei și, dacă noi avem treabă ca și acum, stau cu bunicii.", a declarat Antonia, în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro