Momente delicate pentru Antonia. Cântăreața a decis să împartă vestea cu fanii ei

+3 click pentru
galerie

Momente delicate pentru Antonia. Cântăreața a decis să împartă vestea cu fanii ei © instagram

Antonia trece printr-o perioadă dificilă din toate punctele de vedere. Alex Velea, soțul acesteia, este pleacat la filmările pentru Asia Express, iar ea e cea care trebuie să aibă grijă acum mai mult de familie. Vedeta nu e tocmai în cele mai bune momente. 

Viața de artist presupune multe, însă viața de femeie vine după sine cu foarte multe responasabilități, dar și momente mai puțin plăcute. Antonia, căci despre ea e vorba, trece printr-o perioadă delicată și mai mult, vedeta suferă de dorul soțului ei. Alex Velea este plecat în Asia Express alături de Mario Fresh, iar pentru o lungă perioadă cântăreața va fi acasă alături de copii. În urmă cu doar câteva zile, Antonia a postat pe contul său de socializare o postare prin care spunea cât de tare îi este dor de soțul ei. 

Astăzi, cântăreața a postat o fotografie în care pare neliniștită și totodată confuză, după cum afirmă și ea în descrierea care însoțește imaginea: „Știi zilele alea în care trebuie să stralucesti, dar ai niște momente mai delicate? Sunt în una din “zilele alea” și sunt un pic confuza. Știti cum se spune: ”femeile sunt low energy în zilele alea, au o dispoziție proastă, sunt irascibile”. Așa e sau sunt doar mituri? Fetelor, help cu un comment.”. Bineînțeles, fanele artistei au ajutat-o de îndată pe artistă și i-au răspund la întrebarea acesteia cu cea mai mare sinceritate. 

Chiar și fără să zâmbească în fotografie, Antonia a reușit să strângă la postare peste 30.000 de aprecieri, semn că fanii acesteia sunt prezenți de fiecare dată când artista publică o nouă postare și sunt la curent cu tot ceea ce face

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest