Antonia, suferință fără margini. Ce mesaj a postat pe contul de socializare

+3 click pentru
galerie

Antonia, suferiță fără margini. Ce mesaj a postat pe contul de socializare © arhiva

Viața de artist nu este deloc ușoară, mai ales atunci când ai acasă și doi copii cărora este important să le dedici foarte mult timp. Antonia trece prin momente dificile în această perioadă deoarece dorul de iubitul ei, Alex Velea, este foarte mare. Cântărețul se afla la filmările pentru Asia Express. 

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide și frumoase cupluri de la noi din țară. Cei doi au o dragoste sinceră, iar rodul iubirii celor doi o reprezintă băiețeii lor: Dominic și Akim. Acum, artistul a plecat în afara țării la filmările pentru Asia Express, iar Antonia a rămas acasă unde își continua cariera, concertele, filmările, dar totodată unde are grijă și de cei doi copii. Dorul de persoana iubită este foarte mare, iar artista abia așteptă ca Alex Velea să revină în țară, bineînțeles, atunci când emisiunea se va încheia. Frumoasa brunetă a pus pe contul său de socializare o postare în care a precizat: „Mor de dorul tău... ”, iar mesajul îi este adresat lui Alex Velea.

În această perioadă Antonia nu este totuși singură. Aceasta este ajutată foarte mult de bunicii copiilor care se implică în educația acestora cât timp artista se ocupă de carieră. 

Antonia mai are un copil: o fetiță pe nume Maya, din căsnicia ei cu italianul Vincenzo Castellano. De curând, Maya și-a cunoscut frații pentru prima oară, un moment mult așteptat de vedetă, dar și de Alex Velea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest