Antonia are grijă de copii, în timp ce Alex Velea este plecat la „Asia Express”. Cine o ajută să facă față

+3 click pentru
galerie

Antonia are grijă de cei trei copii, în timp ce Alex Velea este plecat la „Asia Express”. Cine o ajută să facă față © Instagram

Cât timp Alex Velea este plecat la „Asia Express”, acolo unde face echipă cu Mario Fresh, Antonia a rămas singură cu cei doi băieți ai cuplului. Rolul de mămică cu o carieră nu este ușor pentru nicio femeie, dar Antonia reușește să facă față cu brio situației. Asta, pentru că are un ajutor de nădejde.

Cu un program încărcat și cu doi copii, este dificil să îți menții viața într-un echilibru – cel puțin de unul singur. Antonia, însă, nu este singură. Ea contează pe ajutorul bunicilor, care sunt salvarea ei atunci când vine vorba de cei doi băieți pe care îi are cu Velea: Akim și Dominic.

Cum se descurcă Antonia

Antonia recunoaște că, bineînțeles, totul poate deveni foarte obositor, însă totul merită. Se simte stresată câteodată, însă se simte și împlinită și fericită.

„Să știi că devine obositor, uneori sau de mai multe ori. Depinde, dar merită totul! Mă simt împlinită și sunt foarte fericită cu tot ceea ce am. E o responsabilitate mare cu un copil, dar cu 3? Sigur că da, dar mă descurc. Mi-am asumat și mi-am dorit foarte mult. Eu și Alex stăm cu ei și, dacă noi avem treabă ca și acum, stau cu bunicii. Noi vrem foarte mult să facem parte din viața lor. Dacă îți iei bonă nu înseamnă că nu vrei să faci parte din viața lor. Avem bunici și nu avem nevoie să apelăm la bonă”, a povestit Antonia, pentru VIVA!

Antonia mai are un copil: o fetiță pe nume Maya, din căsnicia ei cu italianul Vincenzo Castellano. De curând, Maya și-a cunoscut frații pentru prima oară, un moment mult așteptat de vedetă, dar și de Alex Velea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro