Antonia, îngrijorată pentru Alex Velea! Denise Iacobescu: "Este prima oară când sunt despărțiți atât de mult". VIDEO

Antonia, îngrijorată pentru Alex Velea! Denise Iacobescu: "Este prima oară când sunt despărțiți atât de mult" © Instagram

Mama Antoniei a povestit prin ce trece artista în această perioadă, cât timp Alex Velea este plecat la filmările pentru reality-showul Asia Express. Denise Iacobescu este ajutorul principal al Antoniei acum și se ocupă îndeaproape de creșterea și educarea nepoților săi. 

Denise Iacobescu a fost prezentă în platoul emisiunii Răi Da Buni, acolo unde a vorbit despre cum se descurcă Antonia cu copiii cât timp Alex Velea este plecat în Filipine, dar și ce activități preferă nepoții săi. Mama Antoniei spune că dorul dintre Alex Velea și Antonia îi va ajuta să își consolideze și mai mult relația. 

"Alexandru este plecat şi Antonia este singură, am ajutat-o în ultima vreme. Antonia e tristuță, este prima oară când sunt separați atât timp, dragostea e mare, n-au stat mai mult de o săptămână plecați. Iubirea va fi mai mare când se întoarce. Am făcut cu schimbul, când eu, când ceilalți bunici. De la an la an este mai multă nebunie, îmi place că mă ține ca vârfuri. Le pun și muzică clasică, când îi pregătesc de culcare, să știe de toate.", a declarat mama Antoniei, la Răi Da Buni.

Totodată, Denise Iacobescu este foarte încântată de faptul că va face un pas mare în carieră și a încheiat deja două contracte de colaborare. Este vorba despre două proiecte care înglobează atât pasiunea ei pentru copiii, cât și cea pentru practică. 

"Tot timpul vin cu ceva nou, așa te menți tânăr. Am două colaborări, ambele au de-aface cu copiii, voi reveni la anul, atunci pot spune mai multe lucruri. Sunt super încântată, este o provocare pentru mine. Ambele au legătură cu educația și una din ele cu talentul meu artistic.", a mai spus Denise Iacobescu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro