Nu muzica a fost prima sa dragoste. Cu ce s-a ocupat Antonia înainte de-a fi cântăreață

+3 click pentru
galerie

Nu muzica a fost prima sa dragoste. Cu ce s-a ocupat Antonia înainte de-a fi cântăreață © arhiva

Antonia este una dintre cele mai iubite și îndrăgite artiste de la noi. Cântăreața are mii de fani în întreaga țară, dar și în afară, iar la fiecare concert reușește să-și impresioneze fanii cu vocea sa. Vedeta nu a fost artistă din totdeauna, însă a cochetat cu scena încă de mică, dar într-un alt domeniu.

Antonia a urcat pe scenă încă de la vârstă fragedă, dar nu cu muzica așa cum se așteptau mulți dintre fani. După ce a terminat liceul, vedeta a intrat în lumea modelling-ul. Aceasta a participat la sute de ședinte foto pentru numeroase cataloage și reviste și a coloborat pentru mult timp pentru agenții mari din America. Mai mult de atât, soția lui Alex Velea și-a lansat chiar și o proprie linie de modă, iar acest fapt a dus-o pe această pe prima pagină a unor publicații importante din țara noastră. De aici, Antonia a câștigat mii de euro, însă experința nu i-a lăsat neapărat o părere foarte bună. Aceasta a afirmat că erau foarte multe rivalității în manechine, ceea ce o făcea să sufere foarte mult. 

Înainte să fie model, a fost babysitter

Totuși, înainte de muzică, dar și de modelling, Antonia a reușit să își facă multă experiență în lucrul cu copiii. Cântăreața a lucrat ca babysitter și a fost foarte apreciată de părinți, dar și de copiii de care avea grijă.

Cântăreața și-a câștigat proprii bani de mică, iar acum se poate bucura de sume uriașe câștigate din concerte, dar și promovările pe care le face pe paginile sale de socializare sau la tv 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro