Detaliul intim despre Antonia, pe care nu mulți îl știu! Artista a apelat la cea mai sexy intervenție de ordin estetic

+4 click pentru
galerie

Detaliul intim despre Antonia, pe care nu mulți îl știu! Artista a apelat la cea mai sexy intervenție de ordin estetic © Instagram.com

Antonia este, de departe, una dintre cele mai frumoase artiste din industria muzicală românească. Moștenitoarea unei frumuseți naturale de la mama ei și cu niște trăsături de păpușică, Antonia întoarce toate privirile. 

În toate aparițiile sale publice, Antonia e numărul 1! Artista știe cum să se îmbrace și cum să se poarte, pentru a avea mereu o imagine impecabilă în fața fanilor săi. Mulți se întreabă ce intervenții estetice are, dar și ce secrete...intime ascunde!

Antonia are piercinguri în sfârcuri

Ei bine, detaliul intim despre Antonia pe care nu mulți îl știau este faptul că artista are piercinguri în sfârcuri! Chiar dacă este o zonă extrem de dureroasă pentru un astfel de artificiu de ordin estetic, Antonia a fost foarte curajoasă și și-a îndeplinit dorința!

Mai mult, în multe dintre aparițiile sale de pe scenă, cântăreața poartă tot timpul bluze și rochițe cât mai mulate, fără sutien, pentru a-și etala „investiția”, iar acest lucru li se pare foarte sexy fanilor săi, care salivează ori de câte ori observă detaliul intim de pe sânii Antoniei!

Antonia, topită de dorul lui Alex Velea!

De când Alex Velea a plecat în competiția „Asia Express”, Antonia este nevoită să se descurce singură cu cei 3 copii și tare dor îi mai este de iubitul ei. Artista nu se sfiește să posteze pe rețelele de socializare mesaje prin intermediul cărora își declară dragostea pentru bărbatul iubit. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro