Antonia tânjește după Alex Velea, în timp ce el e la „Asia Express”. Mesajul postat de artistă

+3 click pentru
galerie

Antonia tânjește după Alex Velea, în timp ce el e la „Asia Express”. Mesajul postat de artistă © Instagram

De când Alex Velea a plecat la „Asia Express”, Antonia trebuie să facă față nu numai stresului de a echilibra viața personală cu cariera, ci și dorului. Vedeta îi duce lipsa iubitului ei, care cutreieră prin Asia alături de Mario Fresh.

Antonia nu se sfiește să-și ofteze dorul pe rețelele de socializare, acolo unde a tot postat diverse mesaje cu dedicație pentru Alex Velea. Chiar recent, artista a postat o fotografie superbă, un adevărat tablou de familie, în care apar ea, Velea, cei doi băieți ai lor și fiica Antoniei din căsătoria cu Vincenzo Castellano.

„Tot ce vreau de Crăciun...”, a scris Antonia în dreptul pozei, semn că abia așteaptă să își poată vedea familia strânsă în jurul mesei, de Sărbători.

Este greu, nu zicem nu, dar cu fiecare zi în plus petrecută în Asia, sigur dorul va fi și mai mare. Forță Antoniei!

Motivul incredibil pentru care Antonia nu conduce

Dacă stăm să ne gândim, Antonia nici nu prea are cea mai bună mobilitate. Vedeta nu conduce, motiv pentru care, cel mai probabil, este la cheremul unui șofer personal, care o duce peste tot unde are nevoie. Recent, Antonia dezvăluia și motivul. Și-a luat permisul la 16 ani, în Statele Unite, iar lucrurile au devenit complicate atunci când a venit în România și a încercat să îl schimbe.

„Nu am voie să conduc. Trebuie să fac din nou școala. Eu nu știu să conduc manual, trebuie să învăț”, a spus Antonia, care a adăugat că nu a mai condus de cât s-a întors din SUA.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro