Femeia secretă pe care a iubit-o Alex Velea. Toţi au crezut că a divorţat pentru Antonia, dar adevărul este altul

+3 click pentru
galerie

Femeia secretă pe care a iubit-o Alex Velea. Toţi au crezut că a divorţat pentru Antonia, dar adevărul este altul © Facebook / Instagram

Mulţi au crezut că Alex Velea a divorţat pentru Antonia, însă adevărul este cu totul şi cu totul altul. În viaţa artistului a fost o altă femeie, în vremea când anunţa divorţul de Ana, cea care i-a fost soţie.

Cine este femeia din viaţa lui Alex Velea dintre Ana şi Antonia

Alex Velea a avut mulţi ani o relaţie cu Ana, cei doi s-au căsătorit şi au fost fericiţi, până când au apărut problemele, iar cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, mai ales că artistul începuse să fie foarte apropiat de Antonia. Dar nu doar de Antonia, se pare.

Presa de la vremea respectivă scria că Alex Velea ar fi avut o legătură cu Ramona, cunoscută drept Choofa. Se pare, însă, că tânăra, care era dansatoare, nu a însemnat prea mult pentru el, pentru că imediat cum a cunoscut-o mai bine pe Antonia, artistul şi-a dat seama că vrea să pună punct idilei cu Choofa. Nu i-a fost uşor, însă, pentru că se întâlnea destul de des cu aceasta în timpul spectacolelor, iar tânără ar fi fost destul de insistentă.

Iată că în prezent Alex Velea s-a pus la casa lui, iar totul îi merge cum nu se poate mai bine. Chiar dacă nu este căsătorit cu acte cu Antonia, cei doi se comportă ca şi cum ar fi soţ şi soţie, iar cea mai bună dovadă în acest sens sunt cei doi băieţei pe care îi au împreună. Mai mult decât atât, Alex Velea o iubeşte enorm şi pe Maya, fiica Antoniei din prima căsătorie, iar atunci când au ocazia, aceştia se întâlnesc şi petrec timp frumos împreună.

Alex Velea o duce foarte bine şi în plan profesional, are concerte pe bandă rulantă, iar viaţa este cum nu se poate mai bună cu el. În plus, din primăvară, Alex Velea va putea fi văzut pe Antena 1, la Asia Express.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro