Antonia, îngrijorată pentru fiica ei! Maya locuiește în Italia, alături de fostul soț al artistei

+3 click pentru
galerie

Antonia, îngrijorată pentru fiica ei! Maya locuiește în Italia, alături de fostul soț al artistei © Instagram

Pe lângă faptul că este una dintre cele mai bune artiste de la noi din țară, Antonia este și o mămică de excepție. Cum ne aflăm în plină pandemie, iar fiica ei, Maya, locuiește în Italia, alături de fostul soț, cântăreața a devenit tot mai îngrijorată! 

Antonia este fără doar și poate printre cele mai frumoase și talentate artiste de la noi din țară, dând dovadă de un timbru aparte. Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, iubita lui Velea încearcă să rămână tare în această perioadă critică.

Maya, fiica de nouă anișori a frumoasei artiste locuiește în Italia, alături de fostul soț, Vincenzo Castellano. Familia afaceristului are domiciliul fix în inima focarului provocat de coronavirus, Castellammare di Stabia, din regiunea Napoli.

De când s-a declanșat întreaga pandemie, Antonia a devenit din ce în mai neliniștită, mai ales că în Napoli se înregistrează tot mai mult decese de la o zi la alta. Potrivit click.ro, focoasa brunetă le-a spus apropiaților că și-ar fi dorit să o aibă pe Maya aproape, lângă ea, însă din cauza pandemiei, nu se știe până când vor rămâne granițele închise.

Cât de curând, iubita lui Velea va împlini 31 de ani, iar dorința ei cea mai mare era să petreacă timp alături de micuța Maya. Cu toate acestea, legătura mamă-fiică nu poate fi ruptă de niciun virus, iar cele două vorbesc în fiecare zi la telefon. 

„Antonia are încredere că fostul ei soț și părinții lui au grijă de Maya. Pe 12 aprilie, Antonia va împlini 31 de ani și ar fi dorit să petreacă alături de fiica ei care să își revadă și frații (Dominic, 5 ani și Akim Alexandru, 3 ani, din relația cu Alex Velea – n.r.). Acum însă e imposibil și știe asta. Antonia și Maya țin legătura prin telefon și rețele sociale”, au spus apropiații vedetei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro