Antonia, răpusă de dorul lui Alex Velea, după ce artistul a plecat în "Asia Express". Cum se descurcă artista în lipsa lui

+3 click pentru
galerie

Antonia, răpusă de dorul lui Alex Velea, după ce artistul a plecat în "Asia Express". Cum se descurcă artista în lipsa lui © Instagram

Formează unul dintre cele mai frumoase și invidiate cupluri din showbiz și reușesc cu brio să îmbine cu succes viața de familie și cea profesională. Acum, relația lor trece printr-o încercare fără precedent, pentru că Alex Velea a plecat acum o lună pe Drumul Comorilor, pentru filmările show-ului Asia Express.

Antonia este nevoită acum să se descurce fără el, însă are noroc că are parte de toată susținerea din partea mamei sale și a socrilor. Mai greu este în privința dorului pe care îl simte, iar artista mărturisește că nu mai are răbdare să își reîntâlnească iubitul. 

"Îmi este greu fără Alex, mi-e foarte dor de el şi abia aştept să îl văd. Mă ajută să îl am pe Alex alături la fiecare pas pentru că mă susţine, ne sfătuim şi mă echilibrează. De copiii noştri mă ocup împreună cu părinţii noştri. Am puţini prieteni, dar sunt oameni pe care ştiu că mă pot baza oricând. Singurul lucru care nu-mi place ca artistă este că de multe ori stau departe de casă, de copiii mei şi de Alex, iar asta este greu", a declarat Antonia, potrivit click.ro.

Alex Velea, declarație de dragoste pentru Antonia de la mii de kilometri

Alex Velea resimte și el dorul de Antonia și nu a ezitat să îi declare dragostea iubitei sale. Artistul a spus despre Antonia că este cdea mai frumoasă femeie și că abia așteaptă să se revadă.

"Iubesc patul, dar şi mai mult l-aş iubi dacă ar fi nevasta mea în patul ăla. Am cea mai frumoasă femeie. În patul meu doarme cea mai frumoasă femeie şi nu doar doarme. Se culcă cea mai frumoasă femeie, şi nu doar doarme. Versul lui Lino: Vino acasă pe la mine să te culci dar să nu dormi", a spus Alex Velea, potrivit Xtra Night Show.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro