Antonia, umilită de un bărbat de față cu toată lumea. Cum i-a închis artista gura

Antonia, umilită de un bărbat de față cu toată lumea. Cum i-a închis artista gura © Instagram

Antonia are mii de fani pe rețelele sociale, acolo unde adoră să le împărtășească admiratorilor tot ce mai este nou în viața ei. Ca orice artist, vedeta mai primește și comentarii negative, pe care este nevoită să le gestioneze cu mult calm.

Antonia postează foarte des fotografii și mesaje pentru fanii ei, iar vedeta este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde ține mereu legătura cu fanii ei. Recent, Antonia a primit un comentariu negativ din partea unui internaut, care a fost foarte răutăcios și a jignit-o, de față cu toată lumea. "Ar fi culmea să fii și frumoasă, și deșteaptă", a scris bărbatul, pe Instagram.

Iubita lui Alex Velea nu a lăsat lucrurile așa și i-a oferit o replică, punând accentul pe faptul că în mediul online mulți oameni sunt hărțuiți și jigniți, iar această practică trebuie să înceteze. "Un exemplu din multe pentru mine, referitor la BULLYING-UL ONLINE", a fost răspunsul Antoniei.

Alex Velea, declaraţie de dragoste pentru Antonia

Alex Velea a petrecut câteva săptămâni în Filipine, acolo unde se află pentru filmările showului Asia Express. Pe artist l-a cuprins melancolia și, inevitabil, dorul de Antonia, așa că în ultimul interviu, acordat pentru Antena 1, a dat startul declaraţiilor de dragoste pentru iubita lui. 

"Iubesc patul, dar şi mai mult l-aş iubi dacă ar fi nevasta mea în patul ăla. Am cea mai frumoasă femeie. În patul meu doarme cea mai frumoasă femeie şi nu doar doarme. Se culcă cea mai frumoasă femeie, şi nu doar doarme. Versul lui Lino: Vino acasă pe la mine să te culci dar să nu dormi", a spus Alex Velea, potrivit Xtra Night Show.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro