Legătura neștiută dintre Antonia și Alexandra de la "Insula Iubirii". Au făcut totul public

Legătura neștiută dintre Antonia și Alexandra de la "Insula Iubirii". Au făcut totul public © Instagram

Pare greu de crezut, însă e cât se poate de adevărat! Între Alexandra Diaconescu, fosta concurentă de la Insula Iubirii și Antonia, există o legătură mai puțin cunoscută.

Antonia este la curent cu tot ce mișcă pe rețelele sociale și adoră să își țină fanii conectați cu tot ce este nou în viața ei. Și cum petrece destul de mult timp pe Instagram, așa se face că a publicat un comentariu pentru Alexandra, pe vremea când încă se filma emisiunea, în urmă cu doi ani. Antona era fanul emisiunii și nu rata nici un zvon despre concurenții ei preferați. Vedeta a mărturisit că Alexandra este concurenta ei preferată, într-un comentariu postat pe Instagram. "Mi-a plăcut de tine la emisiune! :) Cum eşti acum? Deci, eu am aflat mai târziu de emisiune şi mă uit pe net! Mai am trei episoade şi termin!", i-a scris iubita lui Alex Velea.

Răspunsul Alexandrei, fosta iubită a lui Aurel, nu a întârziat să apară. "Îţi mulţumesc foarte mult! :) Acum sunt bine, am reuşit să trec peste trecut :*", i-a răspuns Alexandra, fostă concurentă de la "Insula Iubirii".

Antonia, răpusă de dorul de Alex Velea

Alex Velea a plecat la filmările celui mai dur reality-show din România, Asia Express. Artistul și Antonia nu au fost niciodată separați atât de mult timp, astfel că vedeta este este nevoită să se descurce fără ajutorul lui și resimte dorul în fiecare zi.

"Îmi este greu fără Alex, mi-e foarte dor de el şi abia aştept să îl văd. Mă ajută să îl am pe Alex alături la fiecare pas pentru că mă susţine, ne sfătuim şi mă echilibrează. De copiii noştri mă ocup împreună cu părinţii noştri. Am puţini prieteni, dar sunt oameni pe care ştiu că mă pot baza oricând. Singurul lucru care nu-mi place ca artistă este că de multe ori stau departe de casă, de copiii mei şi de Alex, iar asta este greu", a mărturisit Antonia


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro