Apropiații o apără pe Maria Constantin! Este iubitul încă însurat sau nu?

Apropiații o apără pe Maria Constantin! Este iubitul încă însurat sau nu? © Instagram

Nici nu a început bine o nouă relație, că deja sunt controverse! Maria Constantin a fost în centrul unor zvonuri legate de noul ei iubit, despre care s-a vehiculat că ar fi încă însurat. Adevărul, însă, l-au dezvăluit apropiații artistei, care au făcut declarații exclusive pentru Spynews.ro.

Apropiații sar în apărarea Mariei Constantin! Potrivit unor surse bine informate ale Spynews.ro, nu se pune deloc vorba despre o relație extraconjugală. Apropiații cântăreței spun că iubitul ei s-a despărțit de mult de soție, atât în acte, cât și la modul propriu. 

La începutul relației cu Maria Constantin, noul iubit al vedei era deja despărțit, cu tot cu acte, de soția despre care s-a scris că ar fi „păruit-o” puțin pe îndrăgita cântăreață de muzică populară. Mai mult, artista nu înțelege de unde au pornit astfel de zvonuri, întrucât știa cum stă situația de la bun început.

Cine este noul iubit al Mariei Constantin

După ce s-a despărțit de Dacian Varga, Maria Constantin nu s-a bucurat de viața de burlăciță prea mult. Vedeta și-a găsit o nouă iubire și a căzut în brațele unui bărbat pentru care a cântat la un eveniment important din viața familiei sale! 

Însă, lucrurile nu au fost lapte și miere pentru cei doi „porumbei”, pentru că zilele trecute se scria că o întâlnire dintre Maria Constantin și (fosta) soție a noului iubit s-a terminat cam prost pentru artistă. Ar fi fost chiar agresată, iar iubitul, văzându-se neputincios în fața situației, nu ar fi știut ce să facă și ar fi plecat de acasă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro