VIDEO / Unul dintre cei mai îndrăgiti artişti români, în culmea fericirii! A devenit tătic pentru prima dată

+3 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai îndrăgiti artişti români, în culmea fericirii! A devenit tătic pentru prima dată © captura video

Este zi de sărbătoare pentru unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de manele de la noi. Bobby este colegul lui ASU şi, de curând a devenit tătic pentru prima dată.Soţia sa i-a oferit azi cel mai frumos cadou. Un băieţel de 2,700 kilograme, sănătos şi extrem de frumos.

„Sunt ok, sunt fericit, sunt bucuros că ei sunt bine! Mă duc să mai fac nişte cumpărături (...) În seara asta laora şapte îi va face primabăiţă. Vedem acum ce se întâmplă” a declarat emoţionat Bobby pentru „Agenţia VIP”.

Întrebat ce i-a spus celui mic prima dată când l-a văzut pe cel mic, Bobby a glumit imitând o discuţie între doi adulţi: „Ce faci mă tată, ce mic eşti mă tată?! S-a uita la mine şi mi-a spus <<Uite, am venit să mănânc!>>”

Lui Bobby nu i se permite să vadă copilul în fiecare clipă aşa cum şi-ar dori deoarece aceasta este politica spitalului.

„Eu sunt de dimineaţă până seara la spital alături de soţie. Îl văd pe cel mic din trei în trei ore atunci când mănâncă (...) Eu vreau să fiu de faţă dar nu mi se permite” a conchis emoţionat artistul.

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro