Cântăreaţa Ionela Bran trăieşte într-o vilă superbă, în vârf de munte. Cum arată locuinţa sa de poveste / VIDEO

Cântăreaţa Ionela Bran trăieşte într-o vilă superbă, în vârf de munte. Cum arată locuinţa sa de poveste / VIDEO © Captură

Cântăreaţa de muzică populară Ionela Bran i-a primit la ea acasă pe jurnaliştii de la Acces Direct, într-o zonă superbă de munte. O vilă cochetă plină cu lucruri inedite de care artista este foarte legată, pentru că aici şi-a petrecut... copilăria. Şi nu s-a poposit doar în casa ei pentru că celebra cântăreaţă a arătat şi atelierul în care ea, cu mâinile ei, face ii superbe.

Astăzi, Acces Direct a prezentat un material superb, realizat la Bran, într-o zonă ca în poveşti, plină de case superbe, locuite de oameni primitori. Case care ascund bogăţii de mult uitate. Aşa este şi reşedinţa cântăreţei de muzică populară, Ionela Bran. O vilă cochetă, la poalele munţilor, înţesată cu lucruri de valoare, dar şi cu mobilă nou nouţă. Artista nu şi-a prezentat doar casa, ci a dezvăluit şi secrete din copilăria ei. Ba chiar le-a arătat fanilor şi colecţia unicat de ii. 

O cameră special amenajată îi dă casei o valoare sentimentală enormă. Încăperea în care Ionela Bran şi-a petrecut copilăria a rămas intactă. Până şi cuverturile păstrează mirosul copilăriei. Este camera unde cântăreaţa intră când vrea să devină iar copil şi pe care o deschide publicului foarte rar. Iar de la casa din poveştile bunicilor, mergem repede repede să descoperim pasiunea devenită afacere a cunoscutei interprete. Sute de ii vechi, fote, dar şi cămăşi unicat, pe toate le găsesţi în atelierul Ionelei. 

Ionela Bran este foarte mândră de casa ei şi a vorbit cu mare căldură la Acces Direct despre locul în care se simte cea mai fericită.

"Sufrageria este în partea superioară a casei, noi suntem la etaj, unde avem un living, unde ne întâlnim cu prietenii și în general aici stăm de Sărbători. Aici avem un bar de unde ne înfruptăm. Ce e drept, cele mai multe băuturi le țin în beci pentru că ne place să bem natural și rece. Pe jos sunt niște covoare din piele de vacă, argăsite foarte frumoase, le-am achiziționat dintr-un magazin de specialitate, nu sunt nici foarte scumpe, dar au design plăcut", a spus Ionela Bran.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro