Vrei să iei BAC-ul? Psihotrop este artistul care ajută liceenii să înveţe prin rime / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Vrei să iei BAC-ul Psihotrop este artistul care ajută liceenii să înveţe prin rime VIDEO © Instagram

Mihai Preda este un tânăr student, originar din Constanţa, care îţi arată cum să iei examenul de Bacalaureat cu muzică. Rapper-ul Psihotrop a lansat câteva piese, fiecare dintre acestea având titlul unei opere literare din programa şcolară. El a făcut parte din trupe cu nume sonore din industria muzicală iar proiectul său este unul unic.

Pentru a veni în ajutorul liceeniilor care se pregătesc pentru simulări ale examenului de BAC, Mihai Preda a luat materia şi a creat pentru ei comentarii pe ritmurile culturii hip-hop. Ultima piesă, lansată este "Luceafărul".

Psihotrop a lansat toată programa de literatură română pentru BAC transpusă în piese rap. Munca lui și a producătorului de beaturi, a fost extraordinară, cei doi nu au tratat proiectul ca pe o serie de comentarii de pus pe beat, ci au făcut mult mai mult de atât. Au compus piese rap pe subiect specific, piese care conţin suficientă informație încât să ajute generația care va da anul acesta examenul.

Dacă programa va rămâne neschimbată, o bună parte din generaţii vor trece onorabil de proba obligatorie la limba și literatura română.

În primă fază, proiectul început în 2017, a fost făcut pentru el, artistul fiind şi el atunci în febra BAC-ului. La scurt timp feedback-ul a fost uluitor, piesele "Moara cu noroc" sau "Ion" au strâns peste 500.000 de vizualizări.

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro