Așa a surprins-o Culiță Sterp pe Carmen de la Sălciua, după marea împăcare. "Să o țină așa până la adânci bătrâneți" 

+3 click pentru
galerie

Așa a surprins-o Culiță Sterp pe Carmen de la Sălciua, după marea împăcare. "Să o țină așa până la adânci bătrâneți" © Instagram

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi, iar asta din cauza scandalurilor din trecut, dar și a șirului de împăcări și despărțiri.

Acum pare că s-au împăcat pe bune, cum s-ar spune, iar Carmen de la Sălciua nu ezită să le arate tuturor cum o răsfață Culiță Sterp și cât de dulce este împăcarea. Manelista a publicat o fotografie în care stă relaxată pe o canapea, cu un buchet imens de trandafiri în față. Cel mai probabil Culiță Sterp face eforturi pentru a sta în grațiile brunetei și pentru a o face să zâmbească în fiecare zi, de teamă să nu o piardă din nou. 

"Foarte frumos din partea lui... Să o țină așa până la adânci bătrâneți, să-ti aducă flori mereu... nu doar la început, cum în general bărbații fac...😋😂 / Culita Sterp ți le-a adus. Cei mai superbi și minunați împreună 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 / De obicei florile se vor ofilii, dar cel mai mult contează iubirea dintre voi, respectul și întelegerea ❤️❤️❤️", au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp par mai uniți ca niciodată și nu dau semne că vor să renunțe prea curând la relația lor. Amândoi au declarat că au trecut prin multe în calitate de cuplu, iar acolo unde există iubire, se poate trece peste orice fel de provocare.

"Ce e bun abia acum începe pentru noi 🖤♥️ Ne iubim ,suntem bucurosi ,sănătoși ....și puternici împreuna 👌🏼🤪♥️!", a mărturisit Carmen de la Sălciua. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro