Carmen de la Sălciua, declarații despre împăcarea cu Culiță Sterp: ”Îmi era probabil predestinat”

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, declarații despre împăcarea cu Culiță Sterp: ”Îmi era probabil predestinat” © instagram

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt din nou împreună, iar acest lucru a fost făcut public pe conturile celor doi de socializare. Artiștii de muzică de petrecere își trăiesc din nou iubirea, chiar dacă acum ceva timp au ajuns la divorț. Carmen de la Sălciua le-a povestit fanilor despre împăcarea cu fostul soț.

Chiar dacă în urmă cu ceva timp au ajuns la divorț, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt din nou împreună și își trăiesc povestea de dragoste, mai frumos ca niciodată. După ce au apărut public la nunta surorii lui Culiță, dar după ce o perioadă nu au zis dacă sunt sau nu împreună, acum, Carmen și Culiță Sterp sunt din nou împreună, iar fotografiile cu aceștia i-au bucurat mult pe admiratorii celor doi.

Pentru că sunt artiști iubiți de întreaga țară, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp răspund deseori la întrebările pe care fanii le au pentru ei. Așa s-a întâmplat și astăzi, atunci când unul dintre fani a întrebat-o pe frumoasa brunetă dacă a crezut că după divorț va mai exista vreo cale de împăcare între ea și fostul soț, Culiță Sterp. 

Cântăreața i-a răspuns acestuia și i-a afirmat că la început nu a crezut că ea și Culiță vor mai putea fi împreună, însă timpul și destinul au făcut ca acum să fie din nou braț la braț: ”Atunci nu credeam, însă timpul coace cireșele...cum e o vorbă! Am crezut cu tărie în deznodământul acestei căsnicii!Ceva...mai puternic decât mine a lucrat în sufletul meu și mi s-au schimbat ideile! Atunci am acceptat să vină în viața mea ce îmi era probabil predestinat să vină! Și așa s-a produs împăcarea!”, a scris Carmen de la Sălciua pe InstaStory. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro