Culiţă Sterp, declaraţie emoţionantă de dragoste pentru Carmen de la Sălciua! Artistul le-a închis gura răutăcioşilor

+3 click pentru
galerie

Culiţă Sterp, declaraţie emoţionantă de dragoste pentru Carmen de la Sălciua! Artistul le-a închis gura răutăcioşilor © Instagram

După ce s-au despărţit şi s-au împăcat de câteva ori, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au îngropat securea "războiului". Ba mai mult, par să fie mai fericiţi ca niciodată. După ce cântăreaţa a postat mai multe fotografii cu cei doi pe reţelele de socializare, de data asta a fost rândul artistului să-i răspundă cu o declaraţie de iubire, la fel de frumoasă.

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp se află acum într-o vacanţă de vis, într-o destinaţie absolut uimitoare. Fanii au fost extrem de încântaţi când artista a făcut publice mai mult fotografii cu cei doi, prin care se poate vedea cu ochiul liber cât de îndrăgostiţi sunt unul de celălalt. Carmen a profitat de ocazie şi şi-a mărturisit iubirea faţă de Culiţă, menţionând în descriere "Alesul".

Aflaţi în Charmey, Elveţia, Culiţă Sterp a ţinut şi el, la rândul lui, să marcheze aceste momente minunate petrecute alături de Carmen printr-un mesaj emoţionant, destinat cu siguranţă frumoasei brunete. De asemenea, Culiţă a postat mai multe fotografii cu el şi iubita lui în care se ţin de mână şi sunt extrem de apropiaţi, semn că între ei lucrurile stau foarte bine.

"Orice obstacol în dragoste, nu face altceva decât să o întărească!", a scris Culiţă Sterp în dreptul fotografiilor cu el şi Carmen de la Sălciua.

Reacţia fanilor a apărut imediat şi i-au felicitat în număr mare pentru relaţia lor.

"Cât de frumoși 😍 / Superbi😍😍😍 / Mă bucur pentru voi😍 / 2 frumoşi❤️❤️❤️ / Sunteţi foarte frumoşi împreună!!!!❤😍💋 / Distracție plăcută..☺️ mulți ani nedespărțit, alături de Carmen ❤ / Off da frumoși sunteți ❤️❤️vă doresc fericire 💯", sunt doar unele dintre cometariile admiratorilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro