FOTO / Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua, fotografii din vacanţă, după ce s-au împăcat. Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată

+4 click pentru
galerie

FOTO / Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua, fotografii din vacanţă, după ce s-au împăcat. Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată © Instagram

Aşteptarea fanilor lui Culiţă Sterp şi a lui Carmen de la Sălciua a luat sfârşit. Împăcarea celor doi a fost confirmată de nişte fotografii superbe, făcute în vacanţă, ale căror protagonişti sunt nimeni alţii decât cei doi artişti. Cei doi s-au afişat în ipostaze demne de îndrăgostiţi şi sunt mai fericiţi ca niciodată.

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul autohton. Fanii lor sunt în culmea fericirii. După ce cu puţin timp în urmă au aflat că cei doi artişti au ales aceeaşi destinaţie pentru vacanţă, cântăreţii le-au oferit motive de maximă bucurie admiratorilor, postând mai multe fotografii cu ei, într-un cadru de vis.

Dragostea pluteşte din nou în aer pentru Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua. După ce au trecut printr-o serie de despărţiri şi împăcări, aceştia s-au pozat împreună, ca doi porumbei. În fotografiile postate pe reţelele de socializare, artistul o ţine pe umeri pe frumoasa cântăreaţă şi pare să fie cel mai fericit om din lume, având în vedere zâmbetul larg pe care îl are imprimat pe buze.

Prin intermediul fotografiilor, Carmen de la Sălciua i-a făcut o declaraţie de dragoste emoţionantă lui Culiţă Sterp. 

"♾ALESUL♾ ❤️🖤", a scris Carmen de la Sălciua în dreptul fotografiilor de pe Instagram.

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară şi şi-au exprimat entuziasmul la doar câteva clipe după ce pozele au fost postate, prin mii de like-uri şi sute de comentarii.

"De când am asteptat o astfel de poza ❤️❤️❤️Cei mai frumoși ❤️❤️😍 / Adorabili sunteti! Fără cuvinte! ♥️♥️ / Dumnezeu să vă binecuvinteze cu sănătate, intelegere si succes în tot ceea ce vreți să realizați!😘 / În sfârşit o poză mult aşteptată😁", sunt doar unele dintre comentariile fanilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro