Dovada clară că s-au împăcat! Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp, vacanţă împreună: "Prima zi în paradis"

+6 click pentru
galerie

Dovada clară că s-au împăcat! Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp, vacanţă împreună: "Prima zi în paradis" © Arhivă

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp se numără printre cei mai îndrăgiţi cântăreţi din ţară. Pe cât sunt de iubiţi de public, pe atât sunt de controversaţi datorită relaţiei lor "încâlcite". După o serie de despărţiri şi de împăcări, fanilor celor doi artişti au fost extrem de încântaţi când au văzut că au ales aceeaşi destinaţie de vacanţă.

Admiratorii celor doi artişti au din nou motive de bucurie. După ce pe Internet a apărut o fotografie cu aceştia de la un eveniment la care au cântat împreună, în care se ţineau de mână, Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua au reuşit să-şi lase din nou fanii cu gura căscată. Cântăreţii au postat pe reţelele de socializare mai multe filmuleţe în care au menţionat că se află în aceeaşi locaţie, în vacanţă. Cu această ocazie, susţinătorii lor îşi fac mari speranţe pentru o împăcare oficială.

Dacă v-am stârnit deja curiozitatea, ei bine, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au ales să se relaxeze într-o destinaţie de poveste. Artiştii îşi încarcă bateriile pentru evenimentele viitoare în Charmey, Elveţia. Peisajul alb este unul de vis, tăindu-ţi răsuflarea prin frumuseţea sa. Cei doi artişti nu au postat deocamdată nicio fotografie împreună, însă fanii aşteaptă acest lucru cu nerăbdare.

"Prima zi în paradis❤️", a fost mesajul menţionat de Carmen de la Sălciua într-unul dintre clipurile video.

Drama din viaţa lui Culiţă Sterp

Culiţă Sterp este mereu cu zâmbetul pe buze şi răspândeşte energie pozitivă în jur, la orice eveniment la care s-ar afla. Deşi are parte de un succes formidabil pe plan profesional, în viaţa sa privată a existat un episod pe care vrea să-l uite. Artistul a adormit la volan şi astfel a fost implicat într-un accident.

„Am avut un accident toți patru, acum cinci ani. Veneam de la mare cu microbuzul nostru...Eu conduceam, pe acolo aproape de casă, la vreo 15 km aproape de casă m-a luat somnul...s-a întâmplat, am dus mașina în cap acolo într-un șant, dar am avut noroc mare. Un băiat și-a rupt piciorul, s-a lovit rău la cap, dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot. Mama era distrusă, era singură acasă...a anunțat-o cineva că am făcut accident, iar ea se ruga măcar unul să mai fie în viață, pentru că cineva i-a spus că a fost foarte grav”, a mărturisit Culiță Sterp, pentru „Agenția VIP” în urmă cu câteva luni.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro