Așa arăta Andreea Esca, în urmă cu 20 de ani. Avea părul mai lung și brunet. FOTO

+3 click pentru
galerie

Așa arăta Andreea Esca, în urmă cu 20 de ani. Avea părul mai lung și brunet. FOTO © Instagram

Andreea Esca și-a conturat un stil propriu în ultimii ani și, de când a debutat în televiziune poartă aceeași tunsoare, cu care telespectatorii s-au obișnuit la fiecare apariție.

Ei bine, dacă acum Andreea Esca preferă să își poarte părul tuns în stil bob și un blond deschis, în urmă cu mulți ani avea un look complet diferit. Jurnalista a publicat o fotografie în care apare alături de o bună prietenă, realizată în urmă cu ceva ani.

Andreea Esca avea părul brunet, ceva mai lung și arăta complet diferit față de prezent. Imagine a fost cu siguranță pe placul fanilor, care au înroșit butonul de like, iar mulți i-au scris multe comentarii, cerând să revină la acea nuanță de păr, ce o prinde de minune. 

Cine a fost primul iubit al Andreei Esca

Andreea Esca a vorbit despre prima ei iubire de multe ori în trecut. Pe ştiristă a atras-o chiar Bogdan Arşinel pentru că era unul dintre cei mai buni baschetbaliști si pentru că dansa foarte bine. Bogdan Arșinel este chiar fiul actorului Alexandru Arșinel. 

După terminarea liceului însă, ca orice iubire de adolescenți, povestea lor a luat sfârşit: "fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construieşte lucruri frumoase în țară. S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el", declara Andreea Esca despre prima ei iubire.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro