Aşa ceva mai rar! Cum arată Cristina Ich la trei luni de la naştere / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Aşa ceva mai rar! Cum arată Cristina Ich la trei luni de la naştere / VIDEO © Instagram

Cristina Ich arată senzaţional la trei luni după ce a născut! S-a filmat la plajă, în costum de baie şi a luat foc internetul!

Cristina Ich le dă peste nas tuturor!.Aflată în vacanţă cu Alex Piţurcă şi nişte prieteni, şatena a făcut senzaţie pe plajele însorite atunci când şi-a făcut apariţia în costum de baie. Şi ce costum!

Dintr-o singură piesă, cu imprimeu leopard, cu decolteu adânc şi nişte decupaje interesante pe laterale. Şatena arată demenţial la doar câteva luni după naştere, aşa că a postat poze şi clipuri în tot felul de poziţii provocatoare. 

Cum şi-a făcut apariţia în costum de baie, urmăritoarele au şi bombardat-o cu tot felul de întrebări, care de care mai interesante. Însă Cristina şi-a luat şi în vacanţă rolul de influencer în serios şi le-a arătat doamnelor şi domnişoarelor care este poziţia corectă pentru a ieşi perfect în poze. 

Cârcotaşii, la ordinea zilei

Însă au existat şi cârcotaşi, care au acuzat-o pe frumoasa şatenă că ar fi apelat la diverse intervenţii estetice, că parcă arată prea bine. Iar Alex Piţurcă le-a dat apă la moară haterilor, însă ştim că replica sa a fost una ironică, potrivit Antena Stars.

Dar frumoasa Cristina nu se lasă afectată de comentariile răutăcioşilor. Fericirea se citeşte pe chipul ei şi nici nu ne mirăm. Relaţia dintre ea şi Alex Piţurcă pare să meargă din ce în ce mai bine. Cei doi îndrăgostiţi râd şi se joacă ca doi adolescenţi şi ne fac să spunem că sunt un cuplu perfect. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro