FOTO / Christina Ich şi Alex Piţurcă, prima fotografie în 3! Ipostază inedită în faţa bradului de Crăciun

+6 click pentru
galerie

FOTO / Christina Ich şi Alex Piţurcă, prima fotografie în 3! Ipostază inedită în faţa bradului de Crăciun © Instagram

Este considerată drept cea mai frumoasă femeie din România, naturaleţea ei fiind de-a dreptul fabuloasă. Cristina Ich şi iubitul ei, Alex Piţurcă, au postat prima fotografie alături de cel mic.

Toate femeile şi adolescentele o invidiază pe Christina Ich. Vlogger-iţa este de-o frumuseţe răpitoare, având totodată un look impecabil şi un trup de invidiat, înnebunind pe toată lumea cu formele apetisante.

De câteva luni, frumoasa brunetă a devenit şi mămică, împreună cu iubitul ei, Alex Piţurcă, fiind fericiţii părinţi ai unui băieţel. Vedeta nu a dezvăluit până acum chipul îngeraşului, considerând că aşa ar trebui să facă majoritatea persoanelor publice de la noi din ţară.

Recent, pe lângă filmuleţele pe care le postează tot timpul, ajutând femeile să scape de coşuri sau de suferinţa în dragoste, Christina a pus prima poză în care apare alături de Alex şi de cel mic, din faţa brăduţului de Crăciun. Cei doi au petrecut Sărbătorile acasă, în linişte, în sânul familiei şi al celor dragi. 

Nu e de acord cu alăptarea în public 

Poreclită şi Angelina Jolie de România, Cristina Ich a vorbit, cu ceva timp în urmă, despre alăptatul bebeluşilor în public, mai ales în mediul online, considerând că acest gest este unul care ar trebui să rămână intim. "E foarte important să alăptezi, dar să alăptezi doar dacă ai un stil de viață sănătos. Nu te apuci să mănânci tot felul și să alăptezi, pentru că eu cred că acesta e motivul principal pentru care apar colicii. Foarte important acel colostru de dat la copil. Sunt de acord cu alăptatul atât timp cât ai lapte. Nu sunt de acord să-ți postezi sânul pe Internet. Asta nu sunt de acord… mi se pare foarte intim. E ca și cum ți-ai arăta fix zona intimă pe Internet. Pentru mine e același lucru. Nu ai cum să faci așa ceva, chiar dacă este foarte frumos și este un sentiment deosebit pentru unele, pe mine mă doare de mor. Sânii mei erau însângerați. Dacă ești masochistă îți place foarte mult, dacă ești om normal și ai minimum de sensibilitate nu are cum să-ți placă, dar pentru fiul tău faci orice.", scria bruneta pe contul său de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro