Aşa ceva n-ai mai auzit! Ce i-a promis Nicolae Guţă Cristinei, înainte să o lase însărcinată

+3 click pentru
galerie

Aşa ceva n-ai mai auzit! Ce i-a promis Nicolae Guţă Cristinei, înainte să o lase însărcinată © spynews.ro

De când a devenit tătic pentru a 11-a oară, Nicolae Guţă este în culmea fericirii. Alături de Cristina, manelistul şi-a găsit liniştea! I-a promis multe şi, la cum decurg lucrurile între cei doi, pare-se că s-a şi ţinut de cuvânt.

Nicolae Guţă i-a făcut câteva promisiuni Cristinei după ce a devenit mămică, dar şi înainte, lăsând lumea mondenă mască! Nu vorbim de bani sau case, ci de un comportament exemplar! Situaţia financiară a Cristinei s-a îmbunătăţit automat, după ce a adus pe lume cel de-al 11-lea copil al manelistului.

Încă de la primele întâlniri, Nicolae Guţă şi-a dat seamă ca frumoasa Cristina este femeia alături de care vrea să-şi petreacă restul vieţii. La un moment dat, înainte să o lase însărcinată şi să o ia de soţie, Cristina a auzit de la "Regele Manelelor" nişte cuvinte pe care nu le va uita niciodată şi care, de altfel, au stârnit şi ceva controverse în lumea mondenă. 

Cristina, mai bogată cu sute de mii de euro

Nicolae Guţă i-a promis Cristinei că o va face doamna Guţă şi că va fi soţul perfect, atrăgând atenţia asupra faptului că nu o va agresa niciodată şi nu o va înşela! Cristina a crezut în vorbele lui, iar astăzi îl cresc împreună pe cel de-al 11-lea copil al manelistului, ca soţ şi soţie. 

Cristina, soţia mai tinerică cu 23 de ani se va alege cu un cont de o sută de mii de euro şi un apartament de lux în Capitală.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro