Cum se comportă Nicolae Guţă cu Cristina, femeia care l-a făcut tată pentru a 11-a oară. Manelistul a făcut un gest neașteptat

Cum se comportă Nicolae Guţă cu Cristina, femeia care l-a făcut tată pentru a 11-a oară. Manelistul a făcut un gest neașteptat © Arhiva

Nu i-a adus lumea la picioare, dar a decis să treacă o parte din avere pe numele iubitei sale! Inegalabilul şi campionul atât la iubite, cât şi la numărul copiilor, Nicolae Guţă vrea să-i dea Cristinei un apartament de lux din București.

Totodată, manelistul are de când să îi deschidă soției sale tinerele și un cont cu zeci de mii de euro. Şi cum asta nu ar fi tot, cei plănuiesc să facă nunta!

Dar până să împartă averea cu ea, a fost un drum tare lung! Dulce, acrişor si ceva... fermecator, acestea au fost ingredientele pe care Nicolae Guţă le-a pus în relaţia cu iubita mai tinerică. Dar când ai o iubită frumoasăăă şi cu 23 de ani mai mică decât tine, geloziile încep să apară.

Tot de la asta a pornit şi ultima ceartă. Se pare că mărul discordiei ar fi fost chiar testul de paternitate, iar Cristina nu ar fi acceptat umilinţia şi i-ar fi cerut divorţul "Regelui". Dar asta nu este singura ceartă dintre cei doi, am pierdut şirul despărţirilor şi împăcărilor, însă acum pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune și sunt foarte încrezători în planurile lor de viitor, potrivit Antena Stars. 

Când își botează Guță al 11-lea moștenitor

Nicolae Guţă şi Cristina se gândesc să organizeze botezul lui Edan în luna noiembrie, dat fiind faptul că atunci şi manelistul are ceva mai mult timp liber. 

"S-ar putea să-l facem în noiembrie, este şi el mai liber atunci. Acum are foarte multe cântări, e foarte ocupat, a fost prins.", a declarat Cristina, la Agenția Vip.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro